Onderhoud van uw klimaatregeling

 

Om uw klimaatregeling optimaal te laten werken is het belangrijk om deze tijdig en goed te onderhouden. Daarom dient u hier regelmatig aandacht aan te besteden, zodat u weet hoe u onderhoud moet uitvoeren. Onderhoud kunt u zelf uitvoeren, maar u kunt dit ook natuurlijk laten doen.

 

Gedurende de zomermaanden of tijdens warm weer wordt de airconditioning vaak dagelijks gebruikt. In deze periode is het daarom dan belangrijk dat u de filters regelmatig schoonhoudt en dat het onderhoud van de airconditioning goed gebeurt. Door goed onderhoud van de airconditioning werkt het apparaat optimaal, is het apparaat stiller en zuiniger in gebruik. 

 

Een van de belangrijkste zaken voor het goed onderhouden van de airconditioning is het bijvullen van het koelmiddel. Het koelmiddel dient u daarom op tijd bij te vullen en deze goed in de gaten te houden. Bovendien is het van belang dat uw airconditioning het juiste druk niveau heeft. Om zolang mogelijk van uw airconditioning te kunnen genieten, is het essentieel om ieder jaar uw airconditioning te laten controleren door een installateur. De installateur kan het onderhoud voor u uitvoeren en eventueel onderdelen vervangen indien dit nodig is. Daardoor kunt u optimaal van uw airconditioning genieten en door uw airconditioning tijdig en goed te onderhouden kunt u de levensduur van uw airconditioning verlengen.

 

Mocht u niet veel kennis hebben van de airconditioning, dan staan wij als Airco Service Zwaan voor u klaar. Wij bieden aan vaste klanten onderhoud en service aan tegen een laag tarief. Mochten wij de installatie hebben uitgevoerd, dan zullen wij u ook een jaarlijkse herinnering sturen voor een onderhoudsbeurt. Uiteraard kunt u altijd met ons contact opnemen indien u problemen heeft met uw klimaatregeling. 

 

Voor tarieven van de onderhoudsbeurten, kunt u gerust met ons contact opnemen.

 

Tenslotte is het belangrijk om uw airconditioning regelmatig te onderhouden, op die manier verlengd u de levensduur van het apparaat. Tevens is het goed voor uw gezondheid, door onderhoud uit te voeren wordt er voorkomen dat er schimmels en bacteriën in de ruimte wordt geblazen doordat de filters vies zijn. Bovendien wordt de airconditioning zuiniger en wordt er gebruik gemaakt van een minimale hoeveelheid energie.